Pianostemmen? Maak een afspraak.

Klinkt je piano niet goed? Dan is het waarschijnlijk tijd om ze te stemmen.  Werkt er een toets niet meer, een pedaal die niet werkt? Contacteer ons en we maken graag een afspraak om je piano na te kijken en te stemmen.

Wil je een piano kopen, maar weet je niet welk instrument bij jou past. Weet je niet of dat erfstuk of die occasie piano die je op het oog hebt voor jezelf, voor je zoon, je dochter, je partner nog in goede staat is? We begeleiden je graag en geven je advies over de staat en het potentieel van het instrument.

[contact-form to=’info@stemmenpiano.be’ subject=’aanvraag stemmen piano’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’New Field’ type=’select’ options=’Ik wil mijn piano laten stemmen,Ik sta op het punt een piano te kopen en wil advies,Ik wil graag lessen nemen,Ik wil graag weten hoe jullie werken’/][contact-field label=’Boodschap’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Bel ons op +32 493 177 539 of mail ons: info@stemmenpiano.be